obstetrică

Suntem alături de tine din prima zi de sarcină. Monitorizăm starea ta și a fătului folosindu-ne simțul clinic și experiența pentru a găsi echilibrul între învestigațiile cu adevărat necesare și nevoia ta firească de informații și răspunsuri la întrebări. Dacă întâlnim orice semn de îngrijorare, ne punem cea de-a doua pălărie, cea de centru de referință în medicina maternă și fetală, și ne înarmăm cu cele mai noi tehnici și protocoale dezvoltate de aceste ramuri de avangardă ale obstetricii pentru cel mai bun rezultat pentru tine și pentru copilul tău. 

MEDICII NOȘTRI OBSTETRICIENI

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Recomand aceasta clinica! Servicii deosebite, consultatii lungi si amanuntite, intr-adevar se acorda o atentie deosebita pacientilor, fara a avea sentimentul ca abia asteapta sa termine cu tine ca sa treaca la urmatorul pacient, cum se intampla la clinicile mari. Am abonament platit de catre companie la Medicover, dar prefer sa platesc consultatiile ginecologice si endocrinologice la clinica Luna pentru a primi servicii medicale impecabile. Atat doamna doctor Gussi, cat si domnul doctor Serban, sunt niste oameni exceptionali.

Elis Memet
Servicii exceptionale. Oameni foarte bine pregatiti. Ei ne-au ajutat sa marim familia.
Daca exista persoane care se plang ca au fost intarzieri la programari le spun ca acestea apar pentru ca se da o atentie deosebita fiecarui pacient si pot aparea probleme care trebuie rezolvate. Pana la urma este o clinica nu service auto.

Recomand.

Bogdan Nicolae Prodan