Endocrinologie

Endocrinologia este un partener firesc al abordării noastre interdisciplinare, obținerea unei sarcini, ducerea ei la bun sfârșit și o lactație adecvată fiind intim legate de armonia sistemului endocrin. 

Echilibrul hormonal este însă esențial pentru buna funcționare a organismului oricăruia dintre noi, indiferent de sex sau vârstă. Toate organele și procesele noastre sunt guvernate într-un fel sau altul de un element al sistemului endocrin, de la creștere și dezvoltare armonioase la metabolism, somn, sau stare de spirit. 

Ultimii 20 de ani de cercetare au transformat endocrinologia dintr-o disciplină care încerca să înțeleagă funcționarea și patologia glandelor endocrine într-o știință care se poate coborî până la nivelul comunicării inter-celulare, genetică, epigenetică și sistem de receptori hormonali celulari. Boli și sindroame care până acum 10-15 ani nu aveau o explicație pot fi acum înțelese- și uneori tratate- folosind această abordare revoluționară. 

Ne bucurăm să avem alături pe unul dintre medicii români implicați în această ramură de avantgardă a endocrinologiei. Dr. Șerban Radian a obținut în 2007 titlul de doctor în știinte medicale la UMF Carol Davila, cu o lucrare de graniță între genetica moleculară și bolile genetice complexe endocrine.

 • Consultații și control

  Consultație endocrinologie

  400lei

  Consultație endocrinologie + ecografie tiroidiana

  610lei

  Control endocrinologie (în maxim 90 zile de la consultația inițială)

  270lei

  Consult prin consiliere online (Zoom)

  300lei

  Control prin consiliere online (Zoom)

  170lei
 • Programează consultația
 • Specialiștii noștri în Endocrinologie