Clinica Luna

Clinica de medicină maternă şi fetală LUNA s‐a născut din dorinţa de a aduce împreună o echipă interdisciplinară de obstetrică-ginecologie, genetică, medicină internă și endocrinologie, capabilă să ducă până la capăt cazuri complicate în care fie viitoarea mamă, fie copiii au nevoie de o îngrijire specială.

De la diagnostic prenatal complet şi ecografii morfologice 4D la consultaţii interdisciplinare de genetică medicală, endocrinologie sau reumatologie, în Clinica Luna reuşim să explorăm toate aspectele, uneori surprinzătoare, ale cazurilor cu risc crescut.

Găsim cel mai scurt drum către o sarcină care se lasă așteptată, de la un diagnostic corect al cauzei la stabilirea unei strategii de fertilitate optime.

Reunim cei mai buni specialiști în ramuri medicale cu impact direct asupra fertilității și sarcinii cu risc crescut: endocrinologie, diabetologie, genetică, imagistică, reumatologie.

Deciziile medicale pertinente se bazează pe informații corecte și complete. De aceea, investim în echipamente de ultimă generație care să culeagă cele mai precise date, și în programe de analiză care să asiste clinicienii în evaluarea corectă a cazurilor.

bulina

Clinica Luna este centru de expertiză în medicină maternă și fetală, adică în evaluarea și managementul sarcinii cu risc ridicat, matern și/sau fetal

Suntem parte a unei rețele internaționale de instituții și profesioniști care tratează cazurile obstetricale cu risc crescut. Găsim soluția optimă pentru mamă și copil, în România sau în Europa.

Ținem pasul cu cele mai noi descoperiri în domeniul medical. Medicii noștri sunt implicați permanent în proiecte de cercetare, și participă frecvent, ca vorbitori sau audienți, la congrese de renume locale și internaționale

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Sarcina mea a fost un cu risc crescut. După ce am fost la mai mulți medici, o colegă de serviciu m-a îndrumat către Clinica Luna. Pentru mine a fost ultima speranță. După prima evaluare a venit și răspunsul problemelor mele. Acum am un băiețel sănătos, iar eu sunt în bune condiții după naștere. Mulțumesc echipei pentru înțelegere și dedicare.
Alina Nan
A născut un băiețel
Am apelat la Clinica Luna de la începutul sarcinii și am născut natural. Problema a fost că îmi era frică de naștere. Echipa de medici care m-au asistat mi-au dat încredere și m-au consiliat în vederea nașterii. Totul a fost ușor de suportat iar clipa nașterii a fost una magică: am născut o fetiță sănătoasă. Recuperarea a fost mai rapidă decât mă așteptam.
Teodora Mihu
Mamă de fetiță