Clinica Luna

Clinica de medicină maternă şi fetală LUNA s‐a născut din dorinţa de a aduce împreună o echipă interdisciplinară de obstetrică-ginecologie, genetică, medicină internă și endocrinologie, capabilă să ducă până la capăt cazuri complicate în care fie viitoarea mamă, fie copiii au nevoie de o îngrijire specială.

De la diagnostic prenatal complet şi ecografii morfologice 4D la consultaţii interdisciplinare de genetică medicală, endocrinologie sau reumatologie, în Clinica Luna reuşim să explorăm toate aspectele, uneori surprinzătoare, ale cazurilor cu risc crescut.

Programează o consultație la clinică

Cum te ajutăm

  • Găsim cel mai scurt drum către o sarcină care se lasă așteptată, de la un diagnostic corect al cauzei la stabilirea unei strategii de fertilitate optime.
  • Reunim cei mai buni specialiști în ramuri medicale cu impact direct asupra fertilității și sarcinii cu risc crescut: endocrinologie, diabetologie, genetică, imagistică, reumatologie.
  • Deciziile medicale pertinente se bazează pe informații corecte și complete. De aceea, investim în echipamente de ultimă generație care să culeagă cele mai precise date, și în programe de analiză care să asiste clinicienii în evaluarea corectă a cazurilor.
  • Clinica Luna este centru de expertiză în medicină maternă și fetală, adică în evaluarea și managementul sarcinii cu risc ridicat, matern și/sau fetal
  • Suntem parte a unei rețele internaționale de instituții și profesioniști care tratează cazurile obstetricale cu risc crescut. Găsim soluția optimă pentru mamă și copil, în România sau în Europa.
  • Ținem pasul cu cele mai noi descoperiri în domeniul medical. Medicii noștri sunt implicați permanent în proiecte de cercetare, și participă frecvent, ca vorbitori sau audienți, la congrese de renume locale și internaționale