ginecologie

Sănătatea ginecologică este o componentă esențială a stării de bine a  femeii. O monitorizare corectă de la primele menstruații este piatra de temelie a unei sarcini de succes, și cheia evitării sau depistării la timp a celor mai des întâlnite tipuri de cancere care afectează femeile (cancer de sân, de col uterin sau endometrial). Vă venim în întâmpinare cu o echipă de ginecologi cu multă experiență, ecografe performante și unul dintre cele mai bune videocolposcoape din țară. În plus, avem alături medici endocrinologiradiologi sau diabetologi pentru a diagnostica cu acuratețe și a trata interdisciplinar orice afecțiune din această sferă.

MEDICII NOȘTRI GINECOLOGI

DR.IOANA LUȚESCU
Obstetrică - Ginecologie și
Consultații de fertilitate

DR. ALINA URSULEANU
Obstetrică - Ginecologie
Medicină maternă și fetală

DR. ILINCA GUSSI
Obstetrică – ginecologie
Medicină maternă și fetală

DR. ADINA DIACONESCU
Obstetrică – ginecologie
Medicină maternă și fetală

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.

Ce spun pacienții noștri

Recomand aceasta clinica! Servicii deosebite, consultatii lungi si amanuntite, intr-adevar se acorda o atentie deosebita pacientilor, fara a avea sentimentul ca abia asteapta sa termine cu tine ca sa treaca la urmatorul pacient, cum se intampla la clinicile mari. Am abonament platit de catre companie la Medicover, dar prefer sa platesc consultatiile ginecologice si endocrinologice la clinica Luna pentru a primi servicii medicale impecabile. Atat doamna doctor Gussi, cat si domnul doctor Serban, sunt niste oameni exceptionali.

Elis Memet
Servicii exceptionale. Oameni foarte bine pregatiti. Ei ne-au ajutat sa marim familia.
Daca exista persoane care se plang ca au fost intarzieri la programari le spun ca acestea apar pentru ca se da o atentie deosebita fiecarui pacient si pot aparea probleme care trebuie rezolvate. Pana la urma este o clinica nu service auto.

Recomand.

Bogdan Nicolae Prodan