Endocrinologie

Endocrinologia este un partener firesc al abordării noastre interdisciplinare, obținerea unei sarcini, ducerea ei la bun sfârșit și o lactație adecvată fiind intim legate de armonia sistemului endocrin. 

Echilibrul hormonal este însă esențial pentru buna funționare a organismului oricăruia dintre noi, indiferent de sex sau vârstă. Toate organele și procesele noastre sunt guvernate într-un fel sau altul de un element al sistemului endocrin, de la creștere și dezvoltare armonioase la metabolism, somn, sau stare de spirit. 

Ultimii 20 de ani de cercetare au transformat endocrinologia dintr-o disciplină care încerca să înțeleagă funcționarea și patologia glandelor endocrine într-o știință care se poate coborî până la nivelul comunicării inter-celulare, genetică, epigenetică și sistem de receptori hormonali celulari. Boli și sindroame care până acum 10-15 ani nu aveau o explicație pot fi acum înțelese- și uneori tratate- folosind această abordare revoluționară. 

Ne bucurăm să avem alături pe unul dintre medicii români implicați în această ramură de avantgardă a endocrinologiei. Dr. Șerban Radian a obținut în 2007 titlul de doctor în știinte medicale la UMF Carol Davila, cu o lucrare de graniță între genetica moleculară și bolile genetice complexe endocrine.

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Recomand aceasta clinica! Servicii deosebite, consultatii lungi si amanuntite, intr-adevar se acorda o atentie deosebita pacientilor, fara a avea sentimentul ca abia asteapta sa termine cu tine ca sa treaca la urmatorul pacient, cum se intampla la clinicile mari. Am abonament platit de catre companie la Medicover, dar prefer sa platesc consultatiile ginecologice si endocrinologice la clinica Luna pentru a primi servicii medicale impecabile. Atat doamna doctor Gussi, cat si domnul doctor Serban, sunt niste oameni exceptionali.

Elis Memet
Servicii exceptionale. Oameni foarte bine pregatiti. Ei ne-au ajutat sa marim familia.
Daca exista persoane care se plang ca au fost intarzieri la programari le spun ca acestea apar pentru ca se da o atentie deosebita fiecarui pacient si pot aparea probleme care trebuie rezolvate. Pana la urma este o clinica nu service auto.

Recomand.

Bogdan Nicolae Prodan