Endocrinologie

Endocrinologia este un partener firesc al abordării noastre interdisciplinare, obținerea unei sarcini, ducerea ei la bun sfârșit și o lactație adecvată fiind intim legate de armonia sistemului endocrin. 

Echilibrul hormonal este însă esențial pentru buna funționare a organismului oricăruia dintre noi, indiferent de sex sau vârstă. Toate organele și procesele noastre sunt guvernate într-un fel sau altul de un element al sistemului endocrin, de la creștere și dezvoltare armonioase la metabolism, somn, sau stare de spirit. 

Ultimii 20 de ani de cercetare au transformat endocrinologia dintr-o disciplină care încerca să înțeleagă funcționarea și patologia glandelor endocrine într-o știință care se poate coborî până la nivelul comunicării inter-celulare, genetică, epigenetică și sistem de receptori hormonali celulari. Boli și sindroame care până acum 10-15 ani nu aveau o explicație pot fi acum înțelese- și uneori tratate- folosind această abordare revoluționară. 

Ne bucurăm să avem alături pe unul dintre medicii români implicați în această ramură de avantgardă a endocrinologiei. Dr. Șerban Radian a obținut în 2007 titlul de doctor în știinte medicale la UMF Carol Davila, cu o lucrare de graniță între genetica moleculară și bolile genetice complexe endocrine.

  • Consultație endocrinologie 320 - 400 lei
  • Consultație endocrinologie + ecografie tiroidiana 530 - 610 lei
  • Control endocrinologie (in maxim 90 zile de la consultatia initiala) 220 - 270 lei
  • Control prin consiliere online (Zoom) 170 lei

Medicul nostru endocrinolog

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.