Curs practic și teoretic dedicat tehnicilor de Reproducere Asistată

Stări de anxietate, incertitudine și chiar depresie. Acesta este pachetul emoțional cu care vine de cele mai multe ori infertilitatea. Dar nu este o luptă prin care să treci singură! Clinica Luna organizează sâmbătă, 25 septembrie, la ora 10.00, un curs practic și teoretic în cadrul căruia poți afla totul despre tehnicile de Reproducere Umană…

Mama și copilul

Stări de anxietate, incertitudine și chiar depresie. Acesta este pachetul emoțional cu care vine de cele mai multe ori infertilitatea. Dar nu este o luptă prin care să treci singură!

Clinica Luna organizează sâmbătă, 25 septembrie, la ora 10.00, un curs practic și teoretic în cadrul căruia poți afla totul despre tehnicile de Reproducere Umană Asistată. 

Sesiunea de hands-on training se va realiza pe simulatoarele Accurate puse la dispoziție de colegii de la Gedeon Richter. 

Am organizat acest curs și în orașul Constanța, cu un real succes. Alătură-te și tu acestei întâlniri organizate în cadrul clinicii noastre, Calea Floreasca 35, etaj 3. Vino să primești răspuns la întrebările ce te frământă despre infertilitate!