Advanced Masterclass in Obstetrics

Seria de seminarii Advanced Masterclass in Obstetrics a fost creată pentru a ușura schimbul de experiență și expertiză obstetricală între România și Franța. Întâlnirile aduc împreună medici de diverse specialități din ambele țări pentru a dezbate împreună o temă relevantă de obstetrică sau medicină maternă și fetală, de la perioada preconcepțională la impactul diverselor opțiuni de tratament asupra sănătății mamei și copilului. 

Fiecare seminar începe cu o prezentare a celor mai noi studii și ghiduri de practică ce privesc subiectul ales, și se continuă cu detalierea practicii de zi cu zi în spitalele din România și din Franța. Perspectivele diferite ale diverselor specialități și dialogul liber fac din aceste discuții aprinse puncte de plecare pentru abordări terapeutice noi, aliniate practicii europene.

Ne bucurăm să îl avem alături în toate aceste întâlniri pe profesorul Jacky Nizard, de la Universitatea Pierre et Marie Curie din Paris. Profesorul Nizard este directorul departamentului de obstetrică-ginecologie al Spitalului Pitié Salpetriere și președinte al European Board and College of Obstetrics and Gynaecology (EBCOG). 

Profesor Jacky Nizard

Seria de seminarii Advanced Masterclass in Obstetrics se desfășoară în colaborare cu Universitatea Pierre et Marie Curie Paris. Proiectul este dezvoltat si coordonat de medicul Luna Ilinca Gussi, și este organizat cu sprijinul Salvati Copiii Romania

Seminarii viitoare

Dacă doriți să fiți informat despre seminariile pe care le pregătim, vă rugăm să completați datele dumeavoastră în formularul alăturat.

Termenii și Condițiile Clinica Luna.Datele personale colectate in acest formular sunt utilizate pentru a facilita comunicarea. Confirm că am citit și acceptat Termenii și Condițiile Clinica Luna.