MEDICINĂ MATERNĂ ȘI FETALĂ

Medicina maternă și cea fetală sunt supra-specializări ale obstetricii care gestionează sarcina cu risc crescut, fie că acesta se datorează unei cauze materne (boală cronică sau complicații severe ale sarcinii), fetale (malformații, probleme de creștere și/sau genetice), sau  unei combinații dintre cele două. 

Clinica Luna este în prezent unul dintre cele mai importante centre second-opinion de medicină maternă și fetală din țară. Reunim trei medici pregătiți la una dintre cele mai importante instituții de perinatologie din Europa, și specialitățile conexe de care avem nevoie pentru a rezolva interdisciplinar aceste cazuri complexe. 

Echipa noastră a gestionat peste o mie de sarcini cu risc, și este parte dintr-o rețea internațională de instituții și specialiști în medicină maternă și fetală. Legătura permanentă cu acești profesioniști ne permite să identificăm soluția optimă pentru mamă și pentru copil, în România sau în afara ei. 

CONSULTUL INTERDISCIPLINAR

Medicina maternă și cea fetală sunt bazate pe un joc al nuanțelor, unde o interpretare diferită a unui rezultat poate modifica șansele de supraviețuire ale mamei sau copilului. Pentru cazurile deloc puține a căror complexitate ne pune la încercare, am creat un tip de consultație unic în țară. O echipă interdisciplinară formată din cei trei perinatologi Luna, un medic neonatolog specializat în îngrijirea nou-născutului cu risc, și alte specialități implicate de patologia mamei sau a fătului analizează împreună cazul, rafinează diagnosticul și propun un plan de tratament care acoperă atât sarcina și nașterea, cât și perioada neonatală. Luînd decizii la nivelul acestui orizont de timp extins, putem alege parcursul care dă copilului cele mai mari șanse pentru cel mai bun rezultat posibil.

SPECIALIȘTII NOȘTRI ÎN MEDICINĂ MATERNĂ ȘI FETALĂ

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Recomand aceasta clinica! Servicii deosebite, consultatii lungi si amanuntite, intr-adevar se acorda o atentie deosebita pacientilor, fara a avea sentimentul ca abia asteapta sa termine cu tine ca sa treaca la urmatorul pacient, cum se intampla la clinicile mari. Am abonament platit de catre companie la Medicover, dar prefer sa platesc consultatiile ginecologice si endocrinologice la clinica Luna pentru a primi servicii medicale impecabile. Atat doamna doctor Gussi, cat si domnul doctor Serban, sunt niste oameni exceptionali.

Elis Memet
Servicii exceptionale. Oameni foarte bine pregatiti. Ei ne-au ajutat sa marim familia.
Daca exista persoane care se plang ca au fost intarzieri la programari le spun ca acestea apar pentru ca se da o atentie deosebita fiecarui pacient si pot aparea probleme care trebuie rezolvate. Pana la urma este o clinica nu service auto.

Recomand.

Bogdan Nicolae Prodan