CONSULTANȚĂ ÎN ALĂPTARE

Suntem cu toții de acord că alăptarea este un element important al sănătății mamei și copilului pe termen scurt și pe termen lung. Însă dacă alăptarea este ceva firesc și care ”se întâmplă de la sine”, care este rolul unui consultant în alăptare? Este suficient să întrebați câte dintre mamele din jurul dumneavoastră au alăptat minim șase luni, pentru a afla câteva dintre situațiile în care întervenția unui consultant ar fi ajutat poate ca alăptarea să continue: ragadele foarte dureroase, semn ale unei tehnici incorecte de atașare la sân; furia laptelui, care corect gestionată se rezolvă în 12-18 ore, nu în zile; lactația prost gestionată în cazul copilului prematur care nu putea suge la sân; sugarul  exclusiv alăptat care nu lua bine în greutate, și în cazul căruia prima măsură a fost întroducerea laptelui praf, nu a corectarea lactației. 

Alăptarea se învață, este un proces, nu un buton pe care apăsăm la un moment dat. În cele mai multe cazuri, cu puțin ajutor, puteți depăși momentele firești de dezechilibru și continua alăptarea atât timp cât mama și copilul își doresc.

  • Consultație în alăptare/ pregătire pentru naștere 300 lei

CONSULTANTUL NOSTRU ÎN ALĂPTARE

Adina Păun
Moașă
Consultant în alăptare IBCLC

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.