Pașii diagnosticului și tratamentului de menopauză

 • Anamneză amănunțită în cadrul consilierii în menopauză

  Analizăm istoricul de sănătate- personal și al rudelor apropiate, statusul analizelor și testelor recente, și discutăm simptomele de menopauză deja prezente sau la care te poți aștepta în viitorul apropiat.

 • Plan de tratament și urmărire

  În a doua întâlnire cu medicul specialist în menopauză (fizic sau online), acesta va reuni toate datele pe care le avem de la consulturile anterioare pentru a discuta cu tine, în detaliu, planul de tratament și urmărire.

 • Consult de ginecologie

  Folosim examinarea ginecologică, și la nevoie ecografia transvaginală/ testul Papanicolau/ genotiparea HPV pentru a face o evaluare globală a sănătății tale genitale.

 • Consult de control

  La nevoie sau o dată la 3 luni, reevaluăm starea și simptomele tale, fizic sau online. Modificăm dacă e cazul intervențiile de stil de viață, medicația și/sau dozajul.

 • Recomandări analize și/sau consulturi suplimentare

  Pe baza anamnezei și a recomandărilor medicului specialist în menopauză, facem la nevoie recomandări de teste, analize și/sau consulturi suplimentare pentru a definitiva diagnosticul și pentru a clarifica opțiunile de tratament.

 • #Menopauzanuepauză

  Menopauza nu este o pauză în funcționarea de până acum a organismului, ci instalarea unui mod de operare cu totul nou. Suntem alături de tine pentru a te ajuta să înțelegi și să gestionezi acești noi parametri ai sănătății tale, pași esențiali pentru a te bucura de această perioadă importantă a vieții. 

Servicii Menopauză