fertilitate

O sarcină care se lasă mai mult așteptată poate fi o încercare frustrantă și dureroasă atât pentru fiecare dintre parteneri, cât și pentru cuplu ca unitate. Venim în ajutor cu răspunsuri competente la multele întrebări care apar, și cu o serie de investigații bine alese care să ne permită să găsim cel mai scurt drum către un copil sănătos în brațele dumneavoastră.

Consultul de fertilitate nu se rezumă însă numai la dorința de a avea un copil cât mai repede- el este un instrument esențial în gestionarea potențialului concepțional al unei persoane sau a unui cuplu. Un tratament oncologic care poate afecta fertilitatea, un bărbat sau o femeie care își doresc copii dar care până la o anumită vârstă nu și-au găsit partenerul sunt situații în care specialistul nostru poate trasa alături de dumneavoastră un plan de prezervare a fertilității.

  • Consult infertilitate 400-430 lei
  • Ecografii monitorizare foliculi 180-330 lei/ecografie
  • Control 270 lei
  • Interpretare analize 170 lei
  • Histerosonografie (Exem Foam) 930 lei
  • Lavaj 580 lei

SPECIALIȘTII NOȘTRI ÎN FERTILITATE

DR. IOANA LUȚESCU
Obstetrică Ginecologie și
Consultații de fertilitate

DR. RALUCA COSTACHE
Obstetrică Ginecologie și
Consultații de fertilitate

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.