fertilitate

O sarcină care se lasă mai mult așteptată poate fi o încercare frustrantă și dureroasă atât pentru fiecare dintre parteneri, cât și pentru cuplu ca unitate. Venim în ajutor cu răspunsuri competente la multele întrebări care apar, și cu o serie de investigații bine alese care să ne permită să găsim cel mai scurt drum către un copil sănătos în brațele dumneavoastră.

Consultul de fertilitate nu se rezumă însă numai la dorința de a avea un copil cât mai repede- el este un instrument esențial în gestionarea potențialului concepțional al unei persoane sau a unui cuplu. Un tratament oncologic care poate afecta fertilitatea, un bărbat sau o femeie care își doresc copii dar care până la o anumită vârstă nu și-au găsit partenerul sunt situații în care specialistul nostru poate trasa alături de dumneavoastră un plan de prezervare a fertilității.

SPECIALIȘTII NOȘTRI ÎN FERTILITATE

DR. IOANA LUȚESCU
Obstetrică Ginecologie și
Consultații de fertilitate

DR. OANA MOISE
Obstetrică Ginecologie și
Consultații de fertilitate

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Recomand aceasta clinica! Servicii deosebite, consultatii lungi si amanuntite, intr-adevar se acorda o atentie deosebita pacientilor, fara a avea sentimentul ca abia asteapta sa termine cu tine ca sa treaca la urmatorul pacient, cum se intampla la clinicile mari. Am abonament platit de catre companie la o rețea de clinici, dar prefer sa platesc consultatiile ginecologice si endocrinologice la clinica Luna pentru a primi servicii medicale impecabile. Atat doamna doctor Gussi, cat si domnul doctor Serban, sunt niste oameni exceptionali.

Elis Memet
Servicii exceptionale. Oameni foarte bine pregatiti. Ei ne-au ajutat sa marim familia.
Daca exista persoane care se plang ca au fost intarzieri la programari le spun ca acestea apar pentru ca se da o atentie deosebita fiecarui pacient si pot aparea probleme care trebuie rezolvate. Pana la urma este o clinica nu service auto.

Recomand.

Bogdan Nicolae Prodan