DIABET zaharat ȘI NUTRIȚIE

Diabetul este una dintre bolile cronice cu cea mai dinamică evoluție în ultimele decenii. Prevalența sa în populația globală a crescut de la 4,7% în 1980 la 8,5% în 2014, această dublare a numărului de cazuri regăsindu-se în toate tipurile de diabet, de la cel tip I și II la cel gestațional.

Un management corect al acestei boli aduce importante beneficii atât în afara sarcinii cât și în timpul ei, prin evitarea apariției sau agravării complicațiilor acestuia. Cu sprijinul specialistului nostru, puteți găsi combinația ideală de nutriție, stil de viață și medicație pentru a reduce impactul diabetului asupra organismului dumneavoastră, sau, dacă e cazul, asupra copilului. 

Conceptul cheie ale acestei ecuații este cum să mâncăm corect pentru a ajunge cât mai aproape de o stare de echilibru. O consultație de nutriție vă poate fi de mare ajutor fie că doriți să ajungeți la o altă greutate corporală, fie că aveti nevoie de un plan nutrițional pentru o anumită boală sau pur și simplu atunci când căutați o sursă de informații avizată care să pună ordine în avalanșa de informații online contradictorii.

  • Consult diabetologie
  • Control la 2 săptămâni
  • Control la 1 lună

MEDICUL NOSTRU DIABETOLOG

Înţelegem femeia în toate etapele vieţii.

clinica-luna-serenitate

Viziunea noastră

Avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate.

clinica-luna-dedicam-timp

Dedicăm timp

Cunoaştem nevoile femeii înainte sau în timpul unei sarcini şi îi împărtăşim temerile şi bucuriile. Îi dedicăm timp pentru discuţii deschise şi sfaturi pentru o mai bună înţelegere a etapelor, nu întotdeauna simple, prin care trece fiecare.

clinica-luna-inovare

Inovăm la fiecare pas

Ne motivează provocările. Şi de aceea, atunci când e nevoie, venim în ajutor cu doctori deschizători de drumuri, care ştiu să lucreze cu tehnologie ultra-performantă.

dragoste-de-viata

Dragoste de viață

Iubim viaţa în toată complexitatea ei şi ne aducem contribuţia la miracolul ei cu soluţii solide ştiinţific şi multă stăpânire de sine.