DIABET zaharat ȘI NUTRIȚIE

Diabetul este una dintre bolile cronice cu cea mai dinamică evoluție în ultimele decenii. Prevalența sa în populația globală a crescut de la 4,7% în 1980 la 8,5% în 2014, această dublare a numărului de cazuri regăsindu-se în toate tipurile de diabet, de la cel tip I și II la cel gestațional.

Un management corect al acestei boli aduce importante beneficii atât în afara sarcinii cât și în timpul ei, prin evitarea apariției sau agravării complicațiilor acestuia. Cu sprijinul specialistului nostru, puteți găsi combinația ideală de nutriție, stil de viață și medicație pentru a reduce impactul diabetului asupra organismului dumneavoastră, sau, dacă e cazul, asupra copilului. 

Conceptul cheie ale acestei ecuații este cum să mâncăm corect pentru a ajunge cât mai aproape de o stare de echilibru. O consultație de nutriție vă poate fi de mare ajutor fie că doriți să ajungeți la o altă greutate corporală, fie că aveti nevoie de un plan nutrițional pentru o anumită boală sau pur și simplu atunci când căutați o sursă de informații avizată care să pună ordine în avalanșa de informații online contradictorii.

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Recomand aceasta clinica! Servicii deosebite, consultatii lungi si amanuntite, intr-adevar se acorda o atentie deosebita pacientilor, fara a avea sentimentul ca abia asteapta sa termine cu tine ca sa treaca la urmatorul pacient, cum se intampla la clinicile mari. Am abonament platit de catre companie la Medicover, dar prefer sa platesc consultatiile ginecologice si endocrinologice la clinica Luna pentru a primi servicii medicale impecabile. Atat doamna doctor Gussi, cat si domnul doctor Serban, sunt niste oameni exceptionali.

Elis Memet
Servicii exceptionale. Oameni foarte bine pregatiti. Ei ne-au ajutat sa marim familia.
Daca exista persoane care se plang ca au fost intarzieri la programari le spun ca acestea apar pentru ca se da o atentie deosebita fiecarui pacient si pot aparea probleme care trebuie rezolvate. Pana la urma este o clinica nu service auto.

Recomand.

Bogdan Nicolae Prodan