Consiliere online cu specialiștii Clinica Luna

În contextul pandemiei COVID19, toate autoritățile medicale din România și din lume recomandă ca pacienții să se rezume la vizite medicale strict necesare, care nu se pot desfășura decât în prezența medicului. 

Vă reamintim că la Clinica Luna se fac în continuare ecografii de urmărire sarcină și consultații ginecologice urgente. 

Pentru situațiile în care nu este absolut necesar consultul la clinică (interpretare analize, consiliere infertilitate, consiliere contracepție, consult endocrinologie, etc), vă puteți folosi de experiența medicilor Luna de la distanță, prin telemedicină.

Pașii consilierii online

Programare telefonică

0747 08 08 88

Desfășurare consiliere online

pe platfoma Zoom

Trimitere raport medical

Plată prin transfer bancar

Câteva precizări: 

1. Tariful pentru consilirea online este 200 RON. 

2. Formularul de înscriere pentru consilierea online include o secțiune de încărcare documente. Folosiți-l cu încredere pentru a ne trimite orice rapoarte medicale sau buletine de analize medicale anterioare credeți că ar fi relevante. Dacă vă este mai ușor, puteți trimite aceste documente și la adresa noastră de e-mail: office@clinicaluna.ro, precizând în subiectul mesajului numele pacientului. 

2. Ca în orice consultație obișnuită, este bine să aveți la îndemână întregul dosar medical, nu numai documentele deja trimise. Este util ca înainte de întrevedere să vă notați orice întrebări pe care doriți să le atingeți în timpul consilierii. 

3. Vă vom transmite raportul medical al consilierii în primele 24 de ore de după desfășurarea acesteia. În mesajul respectiv veți primi și factura aferentă consilierii online, inclusiv instrucțiunile de plată prin transfer bancar. 

Pe curând!