CLINICA DE MEDICINĂ
MATERNĂ ŞI FETALĂ LUNA

Împreună din prima zi

La Clinica Luna, avem credinţa că sarcina trebuie trăită cu bucurie şi serenitate. Atunci când ai nevoie de sprijin – fie în obținerea unei sarcini, fie pe parcursul ei, venim în ajutor cu o echipa interdisciplinară de obstetrică-ginecologie, genetică, endocrinologie şi medicină internă, capabilă să ducă până la capăt cazuri complicate în care fie viitoarea mamă, fie copiii au nevoie de o îngrijire specială.

copii născuți
+
femei fericite
+
tratamente prescrise
+
ecografii 3d

Ce spun pacienții noștri

Medicii de la Clinica Luna au rezolvat cu succes problemele apărute în timpul sarcinii și la momentul nașterii

Sarcina mea a fost un cu risc crescut. După ce am fost la mai mulți medici, o colegă de serviciu m-a îndrumat către Clinica Luna. Pentru mine a fost ultima speranță. După prima evaluare a venit și răspunsul problemelor mele. Acum am un băiețel sănătos, iar eu sunt în bune condiții după naștere. Mulțumesc echipei pentru înțelegere și dedicare.
Alina Nan
A născut un băiețel
Am apelat la Clinica Luna de la începutul sarcinii și am născut natural. Problema a fost că îmi era frică de naștere. Echipa de medici care m-au asistat mi-au dat încredere și m-au consiliat în vederea nașterii. Totul a fost ușor de suportat iar clipa nașterii a fost una magică: am născut o fetiță sănătoasă. Recuperarea a fost mai rapidă decât mă așteptam.
Teodora Mihu
Mamă de fetiță